Encümen üyeleri seçildi

TAKİP ET

Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Toplantısı'nda encümen üyeliklerine İl Genel Meclis Üyeleri Şener Akçay ve Tülay Ömercioğlu ile muhtarlardan Abdulkerim Yavuz ve Ahmet Kaptan seçildi.

Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği 2023 Yılı Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Birlik Başkanı Hakkı Uzun başkanlığında, İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil Sezgin, Merkez İl Genel Meclis Üyeleri, Merkez mahalle ve köy muhtarlarının katılımıyla, Çanakkale İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından 2022 Yılı Faaliyet Raporu ve Kesin Hesap Raporu'nun okunması ile başlandı. 2022 Yılı Faaliyet Raporu ve Kesin Hesap Raporu meclis oyuna sunuldu.

Raporların oy birliği ile kabul edilmesinin ardından Birlik Encümeni üyelerinin seçimine geçildi. Oylama sonucunda encümen üyeliklerine Merkez İl Genel Meclis Üyeleri Şener Akçay ve Tülay Ömercioğlu ile muhtarlardan Abdulkerim Yavuz ve Ahmet Kaptan seçildi. Seçimin ardından bir konuşma yapan Birlik Başkanı Hakkı Uzun, seçimin hayırlı olmasını diledi. Ardından, tüm muhtarların katılımı için teşekkür eden Uzun, kapanış konuşmasını yaparak toplantıyı sonlandırdı.

Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen seçim