Eğitimci Arıkan ve şoförü bıçaklanarak öldürüldü

TAKİP ET

Gelibolu ilçesinde, Fen Bilimleri Eğitim Kurumları Kurucusu Nazmi Arıkan ve şoförü Şerif Eker, çiftlik evinde bıçaklanarak öldürüldü. Nazmi Arıkan ile Şerif Eker'in öldürülmesiyle ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre Fen Bilimleri Eğitim Kurumları Kurucusu Nazmi Arıkan ve şoförü Şerif Eker, Gelibolu ilçesi Karainebeyli köyünde küçük ve büyükbaş hayvan yetiştiriciliği yapılan çiftliğinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Arıkan ve Eker'i göremeyen çiftlik çalışanları, telefon ile de ulaşamayınca kontrol için çiftlik evine baktı. Arıkan ile şoförü Eker’in cansız bedenleri kanlar içerisinde bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekibinin yaptığı incelemede Arıkan ve Eker'in bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edildi.

 

Bir kişi gözaltında

Evli ve 2 çocuk babası olan Nazmi Arıkan ile şoförü Şerif Eker'in öldürülmesiyle ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamında, Jandarma Suç Araştırma Timi tarafından 1 kişi İstanbul'da yakalanarak gözaltına alındı. Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yakalanan U. A. isimli şüpheli Çanakkale'ye getirildi.

Çanakkale Gelibolu Nazmi Arıkan Şerif Eker