Doğan; "Biga'ya hizmet etmek için kurumların güç birliği yapması önemli"

TAKİP ET

S.S. Biga Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kurt ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Biga Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tevfik Başarır, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Akın ve Özgür Yılmaz ile Genel Sekreter Mustafa Mutlu’nun hazır bulunduğu ziyarette Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi heyetine Başkan Doğan tarafından Oda olarak yürüttükleri faaliyet ve projeler ile önümüzdeki dönemde yapmayı düşündükleri çalışmalar hakkında bilgi aktarımında bulunuldu.

Biga’daki tüm sivil toplum kuruluşları ile yakın iş birliği içinde çalıştıklarını ve Biga’ya hizmet etmek için kurumların güç birliği yapmasının önemli olduğunu ifade Başkan Doğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette ayrıca, tacir, sanayici, esnaf ve sanatkârların finansmana erişimi ile ilgili konular ve birlikte çalışabilme olanakları görüşülen konular arasındaydı.

Biga Şadan Doğan Mustafa Kurt