Doğan; "Biga'mız için çok çalışacağız"

TAKİP ET

Biga Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde düzenlenen toplantıda, Biga'ya açılması düşünülen Veterinerlik Fakültesi ve Hayvan Hastanesi başta olmak üzere çok sayıda konu masaya yatırıldı.

Toplantıya Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Biga Ticaret Borsası Başkanı Bülent Baş, Biga TSO Meclis Başkanı Melih Akyıl, Biga TSO Yönetim Kurulu Üyeleri, 5 No’lu Meslek Komitesi Üyeleri, oda ve borsa başkanları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Biga’ya açılması düşünülen Veterinerlik Fakültesi ve Hayvan Hastanesi başta olmak üzere çok sayıda konuda görüş alışverişi sağladıklarını belirten Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan; “Sivil Toplum Platformu toplantılarımız yeniden başlayacak. Ağaköy’ün öğrenci şehri olmasıyla ilgili çalışmalar yapılacak. Toplantılarımız devam edecek. Odamızın ilk yüzyılına doğru yaklaşırken; Biga’nın ikinci yüzyılını planlamak için tüm kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarımızın desteğiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Biga’mızı ülkemizin ikinci yüzyılında hak ettiği yere taşımak için birlik ve beraberlik içinde çok çalışacağız” dedi.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Şadan Doğan