Deniz; "Milletimiz tercihini yapmıştır"

TAKİP ET

Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimine ilişkin değerlendirmede bulundu. Deniz; 'Milletimiz tercihini yapmıştır. Cumhurbaşkanımız sayın Erdoğan'ı tebrik ediyorum' dedi.

Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimini kazanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik eden Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz; “Seçimlerde gösterdiği başarıyla milletimizin teveccühünü kazanan 13.Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yürekten tebrik ediyor, seçim sonuçlarının ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

“Çalışmaya, üretmeye, ihracat yapmaya devam”

“Türkiye’yi ikinci yüzyılına daha güçlü ve müreffeh bir ülke olarak taşımak için, laf değil iş üretmemiz lazım” diyen Başkan Deniz; “Ayrıştırmamak için siyaset değil, ticaret konuşmalıyız. Reel sektör olarak biz de ekonomik, sosyal ve siyasi olarak Türkiye markasını güçlendirmek için hükümetimizin yanında olarak birlik, beraberlik içinde çalışmaya, üretmeye, ihracat yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Recep Tayyip Erdoğan Çanakkale Ticaret Borsası Abdullah Deniz Çanakkale Cumhurbaşkanlığı seçimi