Deniz; "Her zaman işbirliğine hazırız"

TAKİP ET

Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Çetin, Meclis Başkanı Ali Rıza Yüzügüler ve yönetim kurulundan oluşan heyet ile birlikte Çanakkale Ticaret Borsası'na tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

Gelibolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Çetin, Meclis Başkanı Ali Rıza Yüzügüler, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tuncay Sezer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M.Fatih Özen, Yönetim Kurulu Üyeleri Şehri Tülümen, Adnan Yerlikaya ve Genel Sekreter Hüseyin Çakmak’ın gerçekleştirdiği ziyarette, ev sahipliği Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz , Meclis Başkanı Birol Çetin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aslı Akgül, Yönetim Kurulu Sayman Üye Ergin Kara, Yönetim Kurulu Üyesi Ruhi Badem ve Genel Sekreter Sevcan Elver tarafından yapıldı. Gerçekleşen ziyarette GTSO Başkanı Bülent Çetin ve Yönetimi, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, Meclis Başkanı Birol Çetin ve Meclisine hayırlı olsun temennisinde bulunarak yeni dönem çalışmalarında başarılar dilediler. Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz ve Meclis Başkanı Birol Çetin, Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkan ve Yönetimine ziyaretleri ve güzel temennileri için teşekkürlerini sundu.

Çanakkale ekonomisinin tarımdan ticarete sanayiden turizme tüm yönleriyle bir bütün olduğunu kaydeden Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, Çanakkale Ticaret Borsası olarak şehrin ekonomisinin geleceğine yön vermek için her zaman işbirliğine hazır olduklarını belirtti. Ortak akla ve istişare kültürüne önem verdiğini belirten Borsa Meclis Başkanı Birol Çetin, kurum ve kuruluşlarla birlikte hareket etmeyi büyük önem verdiklerinin altını çizdi. Ziyarette güncel ekonomik konular istişare edilerek, ortak projeler üzerinde görüşmeler sağlandı. Ziyaret günün anısına hediye takdimi ve fotoğraf çekimi ile son buldu.

Çanakkale Gelibolu Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası Çanakkale Ticaret Borsası Abdullah Deniz Bülent Çetin