Deniz; "Gün birlik olma günü"

TAKİP ET

Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile birlikte gittiği deprem bölgesi ziyaretine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başlatılan konut seferberliğine başta Borsa üyeleri olmak üzere tüm iş dünyasını destek olmaya davet eden Deniz; 'Gün birlik olma günü' dedi.

Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz; deprem bölgesindeki çalışmalar kapsamında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında sivil toplum kuruluşları ve oda/borsa başkanları ile birlikte Diyarbakır, Şanlıurfa ve Kilis illerini ziyaret ederek, depremzedelere taziye ve geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Diyarbakır Valiliği, Kilis Valiliği, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası, Kilis Ticaret ve Sanayi Odasını da ziyaret eden TOBB heyeti, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin teşrifleri ile Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’nda iş dünyası ile bir araya geldi. Toplantıda Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremler sonrası gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin yapılan çalışmalar ve yaşanan sıkıntılar değerlendirildi. Başkan Abdullah Deniz, depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı dileyerek başladığı konuşmasında, "Üzüntümüz çok büyük. Hepimizin başı sağ olsun. Bu büyük acının üstesinden ancak birlik içinde, dayanışma ile geleceğiz. Birliğimiz çatısı altında yer alan tüm oda-borsalarımızla imkânlarımızı bölge için seferber ediyor, deprem bölgesinde yer alan vatandaşlarımızın acısını yürekten paylaşıyoruz.” dedi.

Büyük bir felaket yaşandığını belirten Abdullah Deniz; “Allah böyle bir acıyı bu millete bir daha yaşatmasın." diye konuştu. Başkan Deniz ayrıca, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından iş dünyası ve hayırsever vatandaşların katılımıyla başlatılan deprem bölgesine kalıcı konut seferberliğine başta Borsa üyeleri olmak üzere tüm iş dünyasını destek olmaya davet ederek; “Gün birlik olma günü” şeklinde konuştu.

Çanakkale Ticaret Borsası Çanakkale Abdullah Deniz deprem Diyarbakır Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği M. Rifat Hisarcıklıoğlu