Değirmenci; "Her derdin bir DEVA'sı var"

TAKİP ET

DEVA Partisi Çanakkale il Ekonomi Politikaları Başkanı Yalçın Değirmenci, Genel Başkan Ali Babacan'ın da katıldığı 'Yüzyüze Ekonomi ve Finans Politikaları' programında yer aldı.

DEVA Partisi Ankara Genel Merkezi’nde gerçekleşen programda birçok ilden gelen parti üyeleri Türkiye’nin Ekonomi ve finans durumunu değerlendirdi.

DEVA Partisi Çanakkale il Ekonomi Politikaları Başkanı Yalçın Değirmenci’nin de bulunduğu programda sorunlara çözüm bulmak adına görüş alışverişinde bulunuldu. DEVA Partisi Çanakkale il Ekonomi Politikaları Başkanı Yalçın Değirmenci, yaptığı konuşmada, “1. Yüzyüze Ekonomi ve Finans Politikaları toplantımızı Genel Başkan Yardımcımız Sayın İbrahim Çanakçı ve ekibinde bulunan değerli başkanlarımız ile gerçekleştirdik.” dedi.

DEVA Partisi Çanakkale il Ekonomi Politikaları Başkanı Yalçın Değirmenci, “Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın katılımı ile ülkemizin içinde bulunduğu mevcut durumu değerlendirdik ve geleceğe yönelik adımlarımızı kararlaştırarak alınacak aksiyonları belirledik. Demokratik ve interaktif bu toplantının ve çözüm ekibinin bir parçası olmak gurur vericiydi. Tüm başkanlarıma, ülkemizin aydınlık istikbali için verdikleri emeklerden ve değerli fikirlerinden dolayı teşekkür ederim. Türkiye, eğitimin ve ilmin esas alındığı bir anlayışla kaynakları doğru kullanılarak yönetildiğinde dünya ülkeleri arasında hak ettiği yeri bulacaktır. Bizler de Deva Partisi’nin her bir üyesi olarak bu anlayışın ışığında çalışmaya ve çözümler bulmaya devam edeceğiz. Umutlarımızı kaybetmeyelim. Çünkü her derdin bir DEVA’ sı var!” şeklinde konuştu.




Yalçın Değirmenci DEVA PARTİSİ Çanakkale