Dardanelspor'da kadro dışılar artıyor

TAKİP ET

Çanakkale Dardanelspor'da kadro dışı oyuncu sayısı her geçen gün artıyor.

Spor Toto 3.lig 1.grupta mücadele eden Çanakkale Dardanelspor’da ligin son haftaları yaklaştıkça teknik heyet ve yönetim işbirliği ile kadro dışı oyuncusu sayısı her geçen gün artıyor. Kırmızı-Beyazlı takımda yaklaşık bir ay önce kadro dışı bırakılan Fırat Aras affedilirken, Hıdır Sürme’nin(1996 doğumlu kanat oyuncusu) ise sözleşmesi fesih edildi.

İç sahada oynanan ve kaybedilen Yomraspor karşılaşmasının ardından ise takımın tecrübeli oyuncuları Uğur Uğur(1989 doğumlu forvet) ve Şahin Ali Terzi(1990 doğumlu orta saha) kadro dışı bırakılırken, son oynanan Kemerspor 2003 karşılaşmasının ardından ise Tahir Türker(1988 doğumlu orta saha), Veli Akbulut(1995 doğumlu sol kanat) ve Fatih Bozok(1994 doğumlu orta saha) kadro dışı bırakıldılar.

Son yaşanan gelişmelerin ardından son bir ayda Çanakkale Dardanelspor’da altı önemli oyuncu kadro dışı bırakılırken, kırmızı-beyazlı kulüpten kadro dışılar konusunda bir açıklama yapılmıyor.

Hafta sonu kendi sahasında kendisi gibi ligte kalması mucizelere bağlı olan Orhangazi Belediyespor ile önemli bir müsabakaya çıkacak olan Çanakkale Dardanelspor’da kadro dışı olan altı oyuncunun yanı sıra, orta sahanın tecrübeli ismi Hasan Türk’te cezası sebebi ile forma giyemeyecek.