Dardanel taşınıyor

TAKİP ET

Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesindeki 112.411 metrekare arsanın Dardanel Önentaş Gıda Sanayi A.Ş ye tahsisini öngören sözleşme imzalandı.

Çanakkale Valiliği 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Salonunda gerçekleştirilen arsa tahsis sözleşmesi törenine; Vali İlhami Aktaş,  Ezine Kaymakamı Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Arslan Uzan, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, Çanakkale Ticaret Sanayi Odası Başkanı Tamer Selçuk Semizoğlu, Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Alper Altınok,  Dardanel Önentaş Gıda Sanayi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen katıldı.
Tamamlandığında 136 hektarlık bir alanda faaliyet gösterecek olan yöre ve bölge ürünlerinden daha fazla katma değer elde edilerek dünya standartlarında üretimini sağlayacak olan Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde Dardanel Önentaş Gıda Sanayi A.Ş 300 milyon TL yatırım yapacak.     
112.411 Metrekarelik  % 40 hibe ile tahsisi yapılan arsada ton balığı konserveleri ve diğer su ürünleri konserveleri üretimi yapacak olan firma, 2000 kişiye istihdam sağlayacak.   
Bölgemizdeki tarıma, hayvancılık sektörü ile istihdama ciddi katkılar sağlayacak olan Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin  arsa tahsis sözleşmesinin imzalanmasının ardından Vali İlhami Aktaş, hayırlı olması temennisinde bulundu. 



dardanel a.ş çanakkale ezine ezine ezine gıda ihtisas organize sanayi bölgesi sanayi bölgesi sözleşme gıda arsa sözleşmesi dardanel