Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Halk Partisi adayına destek verdi

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez Belediye Başkanı adayı Birol Arslan, Kepez beldesinin Cumhuriyet Mahallesi'nde gerçekleştirdiği seçim yürüyüşüyle vatandaşların ilgi odağı oldu.

Başkan adayı Birol Arslan, Cumhuriyet Mahallesi'nde düzenlediği seçim yürüyüşüne yüzlerce destekçiyle birlikte katılarak mahalle sakinleriyle doğrudan temas kurdu. Bando eşliğinde yapılan yürüyüş boyunca, mahalle sakinleri ve destekçiler, coşkuyla sloganlar atarak Arslan'a desteklerini gösterdiler.

Cumhuriyet Mahallesi'nin sokaklarında gerçekleştirilen bu etkinlik, mahalle halkı arasında büyük bir birlik ve dayanışma örneği sergiledi. Balkonlardan, pencerelerden ve sokaklardan, Kepezlilerin Arslan'a destek vermek için coşkuyla ellerini sallamaları, adeta mahallede bir sevgi ve desteğin simgesi haline geldi.

Seçim yürüyüşünde konuşan Birol Arslan, "Cumhuriyet Mahallesi'nde bizleri bağrına basan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sizlerin desteği ve sevgisiyle Kepez'i daha yaşanabilir bir yer haline getireceğiz. Hep birlikte güzel günler için çalışmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği yürüyüş, Birol Arslan'ın Kepez Belediye Başkanlığına adaylığına destek verenlerin sayısının giderek arttığını gözlemlendi.




Birol Arslan Kepez Kepez Belediyesi Cumhuriyet Mahallesi