ÇTSO'dan TÜRSAB'a ziyaret

TAKİP ET

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri; TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, Başkan Yardımcısı Davut Günaydın, Yönetim Kurulu Üyesi Yıldırım Taş ve Bilgi Teknolojileri, Medya ve İletişim Grup Başkanı Mesut Kanat'ı ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Sayman Üye Turgay Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Çelik ve Şakir Kutluay, TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

Ziyaret ile ilgili bilgi veren ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak, üyelerimizin ve İlimizin potansiyelinin geliştirilmesine yönelik çalışmalarımızı, lobicilik faaliyetlerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz.  TÜRSAB da bu anlamda önemli paydaşlarımızdan biri. Ülkemizin turizm sektörünün önemli bir aktörü olarak seyahat acenteleri aracılığıyla turizm faaliyetlerinin düzenlenmesi ve geliştirilmesinde, kurumsallaşmada önemli bir rol oynuyor. Çanakkale’mizi turizmde daha da ileriye taşıyıp dünya ile daha sıklıkla buluşturmak için TÜRSAB ile sürekli işbirliği içindeyiz. Kendilerine sektörün gelişmesine katkılarından ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Çanakkale ÇTSO Selçuk Semizoğlu