ÇTSO Başkanı Semizoğlu'ndan ziyaretler

TAKİP ET

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Bayramiç'te ziyaretlerde bulundu.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu Bayramiç’te faaliyet gösteren Peysal Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi yetkilisi ve Meclis Üyemiz Ercan Uysal’ı ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Meclis Üyemiz Ercan Uysal’a yaptığı ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamada,  süt ve süt ürünleri sektörlerinde yaşanan gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını ifade etti.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Bayramiç’te faaliyet gösteren Odamız üyesi Hira Nakliye Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi yetkilisi ve aynı zamanda Bayramiç Ziraat Odası Başkanı İsmail Pehlivan’ı ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, İsmail Pehlivan’a yaptığı ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamada, yakıt ve nakliye sektörlerinde yaşanan gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını ifade etti. Başkan Semizoğlu ziyarette, Çanakkale’nin Coğrafi İşaretli Ürünleri ve tarım sektörünün desteklenmesine yönelik çalışmalarında Oda ile Oda ile gerçekleştirilen işbirlikleri için İsmail Pehlivan’a teşekkür etti.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bayramiç’te faaliyet gösteren Meclis Üyemiz Hacıimam Market - Metin Tunç’u ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Meclis Üyemiz Metin Tunç’a yaptığı ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamada,  yeme-içme sektörü ile toptan ve perakende gıda sektörlerinde yaşanan gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını ifade etti.
 

selçuk semizoğlu bayramiç çtso Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası