Çorlu'da Çanakkale rüzgarı esti

TAKİP ET

Biga Karate Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, Çorlu İlçesi'nde katıldıkları Trakya Ligi 2.etabına başarılarıyla damga vurdular. Tek kategoride yarışan sporcular, 6'sı altın, 8'i gümüş ve 3'ü ise bronz madalya olmak üzere toplam 17 madalya kazandılar.

Tekirdağ Çorlu İlçesinde yapılan 15 il, 28 kulüp ve 480 sporcunun katıldığı Trakya Ligi 2. Etabına, Biga Karate Gençlik ve Spor Kulübü 20 sporcusu ile katıldı. Başarılarıyla adından söz ettiren Biga Karate Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Bahar Koray, Yıldıray Uğural, Nihal Sır Kanal, Berza Nehir Bayrakçı, Yağmur Koray ve Yağmur Sinir şampiyon olarak altın madalya kazandı. Muhammed Emin Orhan, Mustafa Doruk Durmaz, Bedirhan Uğural, Zeynep Ela Karakanat, Özgür Bulut Tüzüner, Zümra Teker, Kerem Tekay ve Eylül Koray ise gümüş madalyanın sahibi oldu. Asya Çakır, Yekta Berk Dinç ve Deniz Sinir de bronz madalya kazanmayı başardı. Yasin Eğdemir, Erva Sabuncu ve Mükremin Ömer Karakanat da Trakya Ligi’ni 5. tamamladılar.

“Sporcularımız bizleri bir kez daha gururlandırdı”

Sporcuları elde ettikleri başarıları nedeniyle tebrik eden A Milli Takım Antrenörü Süleyman Orhan; “Tekirdağ Çorlu İlçesinde yapılan ve 15 il, 28 kulüp, 480 sporcunun katıldığı Trakya Ligi 2.etabına 20 sporcumuz ile katılım sağladık. Tek kategoride yarışan sporcularımız 17 madalya alarak başarılı şekilde kulübümüzü temsil ettiler. Sporcularımız 6 altın madalya, 8 gümüş madalya ve 3 bronz madalya kazanarak bizleri bir kez daha gururlandırdılar. Aynı zamanda 3 sporcumuzda röpesaj finalinde elenerek 5. olmuşlardır. Öncelikle velilerimize ve tabii ki tüm sporcularıma teşekkür ediyorum. Rabbim başarılarımızı daim etsin inşallah” dedi.

Süleyman Orhan karate