ÇOMÜ'de Frizbi Salon Şampiyonası heyecanı!

TAKİP ET

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), frizbi tutkunlarını ağırladı. Türkiye'nin ilk ve tek frizbi salon turnuvası olan 9m Troya Cup, 16 takımın katılımıyla gerçekleşti.

Ödüller sahiplerini buldu

Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinden gelen 16 takımın katıldığı 9m Troya Cup, büyük bir rekabet ve centilmenlik atmosferinde geçti. Orta Doğu Teknik Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi, Koç Üniversitesi gibi önemli üniversitelerin yanı sıra, ÇOMÜ'nün de ev sahipliği yaptığı şampiyona, frizbi tutkunlarını bir araya getirdi. Rekabetin yanı sıra fair-play ruhunun da ön planda olduğu turnuva, sporun en güzel örneklerinden biriydi.

Şampiyonanın sonunda düzenlenen ödül töreninde ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay Köksal, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hürmüz Koç, Rektör Danışmanı Öğr. Gör. İlker Gülcemal, Spor Birliği Koordinatörü Dr. Deniz Ünver ve Frizbi Baş Antrenör Dr. Gülçin Gözaydın, dereceye giren takımlara ödüllerini takdim etti.

Şampiyonada elde edilen sonuçlara göre, birinciliği Zoom Ultimate takımı kazanırken, ikinci sırayı Cool Down, üçüncü sırayı ise Fireball Ultimate takımı aldı. Oyunun Ruhu Sıralamasında ise birinci sırayı Yıldız Teknik Üniversitesi, ikinci sırayı Old School Ultimate ve üçüncü sırayı Caddebostan Olympics takımı elde etti.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ÇOMÜ Çanakkale R. Cüneyt Erenoğlu Frizbi Salon Şampiyonası