ÇOMÜ-ÇTB işbirliği…

TAKİP ET

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Ramazan Cüneyt Erenoğlu ve proje ekibi Çanakkale Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Cüneyt Erenoğlu, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Dinçay Köksal, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Enstitü Müdürü Prof.Dr. Ahmet Evren Erginal, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sercan Karav ile birlikte Çanakkale Ticaret Borsası’na ziyarette bulundu. Gerçekleşen ziyarette; Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Atak, Ergin Kara, İsmail Pehlivan, Meclis Başkan Vekili Halil Zahit Mert, Meclis Üyeleri Mehmet Özkurnaz, Mehmet Tosun, Recep Bulut ve Genel Sekreter Sevcan Elver hazır bulundu.

Ziyaret nedeniyle memnuniyetini dile getiren Başkan Abdullah Deniz; “Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi bizim gözbebeği kurumlarımızdan birisidir. Bölgemizin sosyal, kültürel ve ekonomik hayatına önemli katkılar ve önemli kazanımlar sağlamaktadır. Bizlerde bu düşüncelerden hareketle, Kamu, üniversite ve sanayi işbirliğinin geliştirilmesi ve işbirliklerinin sağlanması açısından proje fikirleri konusunda istişarelerde bulunmak için bugün Sayın Rektörümüz ve değerli hocalarımız ile bir araya geldik. Üniversitemiz ile işbirliği, hem ekonomik kalkınma için önemli bir faktör hem de öğrencilerin iş dünyasına hazırlanmaları için çok değerli bir fırsattır. Bizlerin hedefi, üniversiteler ve sanayi arasında etkin, verimli ve sonuç odaklı iş birlikleri oluşturmak, sınırlı kaynakların en doğru şekilde kullanılmasını sağlamak, bilgi ve teknoloji transferi için ekosistemde kuvvetli bir koordinatör olmaktır. Kendilerine ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyarette Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Çanakkale Ticaret Borsası işbirliği ile yürütülecek proje çalışmaları üzerinde duruldu.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çanakkale Ticaret Borsası