ÇOMÜ Butik'e önemli ziyaret

TAKİP ET

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, ÇOMÜ Butik'i ziyaret ederek proje ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. ÇOMÜ Butik'e yapılan önemli ziyarette, ileriye dönük hedeflere ilişkin de görüşmeler yapıldı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü bünyesinde bulunan Sosyal Sorumluluk Birimine bağlı ÇOMÜ Butik alanını, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Merkez Valisi Vahdettin Özcan ve Kolunsağ Muflon Sanayi Yöneticisi Mustafa Kolunsağ ziyarette bulundular. Ziyaret esnasında Kara Gün Dostu projesi kapsamında bugüne kadar yapılan çalışmalar ve ileriye dönük hedefler hakkında bilgiler aktarıldı.

ÇOMÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü Sosyal Sorumluluk Birimine bağlı ÇOMÜ Butik alanını, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Merkez Valisi Vahdettin Özcan ve Kolunsağ Muflon Sanayi Yöneticisi Mustafa Kolunsağ ziyarette bulundular. Ziyaret esnasında Sosyal Sorumluluk projelerinden sorumlu Rektör Danışmanı Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın tarafından başlatılan Kara Gün Dostu projesi kapsamında gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin bilgilendirilmeler gerçekleştirildi. Ayrıca ileriye dönük hedefler hakkında da bilgilendirmeler yapıldı. Gönüllü öğrencilerle birlikte ÇOMÜ Butik alanını gezen ve Kara Gün Dostu projesine ilişkin detayları takip eden ekip, çalışmalarda büyük emeği geçen öğrencilere de teşekkürlerini iletti.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çanakkale ÇOMÜ Butik Sedat Murat