ÇOMÜ Butik'e destekler sürüyor

TAKİP ET

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğüne bağlı üniversite öğrencilerinin her türlü ihtiyacını karşılama amacıyla hizmet veren ÇOMÜ Butik'e Türkiye Yardım Sevenler Derneği Çanakkale Şubesi (TYSD) tarafından destek sağlandı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğüne bağlı ÇOMÜ Butik, öğrencilere ücretsiz bir şekilde hizmet vermeye devam ediyor. ÇOMÜ Butik’e, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Çanakkale Şubesi (TYSD) Başkanı Sena Güneri ve ekibinin koordinasyonunda yürütülen çalışmalar kapsamında erzak desteği ulaştırıldı. Dernek Başkanı Sena Güneri, dernek başkan yardımcısı Fatma Yılmaz, Nejla Demirutku ve Fatma Bayram ÇOMÜ Butik’i ziyaret ederek ürünleri Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğüne teslim etti.

Erzak desteği sağlayan dernek; çay, pirinç, yağ, şeker, konserve ürünler gibi pek çok temel gıda malzemelerini öğrencilerle buluşturmak üzere ÇOMÜ Butik’e ulaştırdı.

Ziyaret kapsamında Koordinatör Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın ve Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Nazan Çalbayram koordinatörlüğün çalışmaları hakkında bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. Koordinatörlük ve derneğin ileriye dönük ikili iş birliklerine yönelik görüşmeler yapılarak fikir alışverişinde bulunuldu.

ÇOMÜ Butik Çanakkale ÇOMÜ