Çanakkaleli sporculardan önemli başarı

TAKİP ET

Çanakkaleli sporcular, 30 Ağustos Zafer Kupası Ümit Genç U21 Karate Turnuvası'ndan madalyalarla döndü.

Çanakkale Geçilmez Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, Ankara’da düzenlenen 30 Ağustos Zafer Kupası Ümit Genç U21 Karate Turnuvası’na damga vurdu. 11-14 Ağustos tarihlerinde Ankara’da yapılan 30 Ağustos Zafer Kupası Ümit Genç U21 Karate Turnuvası’na katılarak önemli başarılar elde eden Çanakkale Geçilmez Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, 4 madalyanın sahibi oldu.  Alişan Akkaya, Genç 55 kg Kumite dalında ikinci olarak gümüş madalya kazanırken, Beyza Akkaya ise Ümit 47 kg Kumite dalında ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. Belinay Aydın da Ümit +54 kg Kumite dalında üçüncü olarak bronz madalya kazanırken, Eylül Tekcan ise Ümit 47 kg Kumite dalında üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

Turnuvaya katılan sporcuları tebrik eden Çanakkale Geçilmez Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Melih Erbasan; “11-14 Ağustos tarihlerinde Ankara’da yapılan 30 Ağustos Zafer Kupası Ümit Genç U21 Karate Turnuvasında Çanakkale Geçilmez Gençlik ve Spor Kulübü sporcularımız güzel mücadeleler vererek kürsüye çıkmayı başardılar. 5 sporcu ile katıldığımız turnuvadan 4 madalya ile dönen sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” dedi.

Çanakkale Geçilmez Gençlik ve Spor Kulübü Çanakkale Melih Erbasan Ankara 30 Ağustos Zafer Kupası Ümit Genç U21 Karate Turnuvası