Çanakkaleli sporculardan 34 madalya

TAKİP ET

Çanakkale Geçilmez Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, Kırklareli'nde yapılan İller Arası Minik, Yıldız, Ümit ve Genç Karate Turnuvası'na başarılarıyla damga vurdu. Turnuvaya Çanakkale'den katılan sporcular; 17'si altın, 8'i gümüş, 9'u bronz madalya olmak üzere toplam 34 madalya kazandılar.

Kırklareli’nde İller Arası Minik, Yıldız, Ümit ve Genç Karate Turnuvası gerçekleştirildi. Karate Turnuvası’nda mücadele eden Çanakkale Geçilmez Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları; 17 altın, 8 gümüş ve 9 bronz olmak üzere toplam 34 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attılar. Alişan Akkaya, Beyza Akkaya, Eylül Tekcan, İrem Arslan, Güşta Şaşmaz, Kerem Arslan, Serhat Kayserli, Ramazan Eymen Avcı, Merve Ceylan, Miraç Eylül Taş, Ömer Alperen Özden, Murat Koca, Uygar Yılmaz, Yiğit Kırat, İbrahim Ege Sağnak, Ceren Esma Çardak ve Elif Ece Özkan turnuvada şampiyon olarak altın madalya kazandı.

Turnuvada ikinci olarak gümüş madalya kazanan sporcuların isimleri ise şu şekilde; Yiğit Kırat Kata, Ümran Önder, Nisan Karamanoğlu, Cevat Özdemir, Cevat Özdemir, Enes Şen, Zehra Yenici, Yusuf Yalçınkaya. Turnuvada Turan Efe Anıl, Ramazan Eymen Avcı, Sıla Kayserli, Ayşe İbiş, Ecren Ermiş, Hakan Güleç, Zeynep Mira Tığlı, Ecem Su Canavar ve Melih Damar üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

Karate Turnuvası’na ilişkin değerlendirmelerde bulunan Çanakkale Geçilmez Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Melih Erbasan; “Kırklareli’nde yapılan İller Arası Minik, Yıldız, Ümit ve Genç Karate Turnuvasında Çanakkale Geçilmez Spor Kulübü olarak 25 kategoride final yaparak 17 Altın, 8 Gümüş ve 9 Bronz olmak üzere toplamda 34 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza atan sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.

Çanakkale Geçilmez Gençlik ve Spor Kulübü Meih Erbasan Çanakkale