Çanakkaleli sporcular 13 madalya kazandı

TAKİP ET

Biga Karate Gençlik Spor Kulübü, 20 sporcusu ile katıldığı Trakya Karate Ligi'ne damga vurdu.

Edirne’de düzenlenen İller Arası Trakya Karate Ligi müsabakaları 734 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi. Biga Karate Gençlik Spor Kulübü, 20 sporcusu ile katıldığı Trakya Karate Ligi müsabakalarını 5 altın madalya, 3 gümüş madalya ve 5 bronz madalya olmak üzere 13 madalya ile tamamlayarak büyük bir başarıya imza attı. Trakya Karate Ligi’nde mücadele eden Biga Karate Gençlik Spor Kulübü sporcularından Eylül Koray, Yağmur Koray, Bahar Koray, Yağmur Sinir ve Yıldıray Uğural altın madalya kazanarak şampiyon oldu.

Biga Karate Gençlik Spor Kulübü sporcularından Deniz Sinir, Bedirhan Uğura ve Muhammed Emin Orhan gümüş madalya kazanarak lig ikinciliği elde ederken, Kerem Tekay, Nihal Sır Kanal, Zümra Teker, Asya Çakır ve Pınar A. Cengiz bronz madalya kazanarak lig üçüncüsü oldular.

Trakya Karate Ligi müsabakalarında rüzgar gibi esen sporcularını tebrik eden Biga Karate Spor Kulübü, Kepezspor ve Milli Takım Antrenörü Süleyman Orhan yaptığı açıklamada; “Trakya Ligi 3. Etap Edirne Open 1 ülke 7 il 33 Kulüp 734 sporcu katılımı ile kazasız belasız sağlıklı bir şekilde tamamladık. Çanakkale Biga Karate Gençlik Spor Kulübü olarak 20 sporcu ile katıldığımız müsabakada 5 altın madalya, 3 gümüş madalya, 5 bronz madalya kazanarak 33 kulüp arasında 7. bitirdik” dedi.

Biga Karate Gençlik Spor Kulübü Süleyman Orhan Edirne Karate Ligi