Çanakkale'de Simge Sağın coşkusu

TAKİP ET

Çanakkale'de Troya Kültür Yolu Festivali yoğun ilgi gördü. Festival kapsamında sahne alan Simge Sağın şarkılarıyla hayranlarını coşturdu.

Kültür ve Turizm Bakanlığınca düzenlenen ve dünyanın en kapsamlı kültür sanat projelerinden biri olan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri’nin dördüncü durağı Troya Kültür Yolu Festivali yoğun ilgi gördü. 

Festival kapsamında Anadolu Hamidiye Tabyası’nda kurulan konser alanında ünlü şarkıcı simge Sağın sahne aldı. Pop müziğin başarılı isimlerinden ünlü şarkıcı Simge Sağın verdiği konser işe Çanakkalelilere unutulmaz bir gece yaşattı. ‘Aşkın Olayım’ şarkısını iki kez seslendiren Simge Sağın, başarılı sesi ile hayranlarını gece boyu eğlendirdi. Güçlü sesi ve güzelliği ile izleyenleri kendine hayran bırakan Simge Sağın, hareketli parçalarıyla vatandaşları coşturdu. Romantik şarkılarıyla da izleyenleri duygulandıran Sağın, ‘Aşkın Olayım’ şarkısını kendisini izlemeye gelen binlerce hayranıyla birlikte söyledi. Danslarıyla adeta göz dolduran Simge, sevilen şarkılarını Çanakkaleliler için seslendirdi.

Simge Sağın Troya Kültür Yolu Festivali