Çanakkale'de kamu binaları bir alanda toplanacak

TAKİP ET

Çanakkale Web Tv'de canlı yayına katılan AK Partili Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, 'Kamu binalarını bir alanda toplayacağız' dedi.

Çanakkale Web Tv’de Nida Esin Çelik’in sunduğu Hedef Başarı programına Ankara’da Meclisten canlı yayınla katılan AK Partili Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, kentte müjdeli bir haber verdi. 

Çanakkale’de kamu binalarının dağınık olması sebebiyle vatandaşların zorluk yaşadığını belirten Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile birlikte kamu binalarını bir araya toplamak için projeye başladıklarını duyurdu. İskenderoğlu, “Biz Bülent Beyle şehrin içinde kamu binalarının farklı farklı yerlerde olmasından, vatandaşımızın bu konu da mağdur olmasından çok rahatsızız. O yüzden hepsini birleştireceği büyük bir bina planlaması yapıyoruz, yeri araştırıyoruz. İnşallah en kısa zaman da bütün kamudaki müdürlüklerimizi birleştireceğimiz, vatandaşımızın oradan oraya, Maliye’den diğer kurumlara gezmeyeceği, bir bina içerisinde bütün her şeyi yapacağı bir bina projemiz var. Hazırlığını yapıyoruz.” dedi.

jülide iskenderoğlu nida esin çelik çanakkale çanakkale kamu binaları kamu binaları birleşiyor ak parti bülent turan