Çanakkale'de düşmana ne cevap vermişse hain darbe girişiminde cevap verildi

TAKİP ET

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı yayınladı.

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir mesajında, “Aziz milletimiz Çanakkale'de düşmana ne cevap vermişse hain darbe girişiminde de aynı cevabı hainlere vermiş; yurdumuzun düşmanlara karşı geçilmez olduğunu tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir. Milletimiz o gece, her yaştan ferdiyle sadece darbeyi değil aynı zamanda bu işgal girişimini de durdurmuştur.

Sayın Cumhurbaşkanı’mızın kararlılığı sayesinde FETÖ artık bu topraklarda barınamayacak bir hale gelmiştir. Aziz milletimizin yazdığı kahramanlık destanıyla hüsrana uğratılmış olan bu hain darbe girişimini asla unutmayacağız.

Çanakkale ruhunun, bu  topraklarda hala canlı olduğu 15 Temmuz’da bir kez daha ortaya çıkmıştır. 15 Temmuz’u unutmayacağız, unutturmayacağız. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün yıl dönümünde; aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi ve tüm kahramanlarımızı minnetle anıyorum.” dedi.

ismail kaşdemir 15 temmuz 15 temmuz demokrasi ve milli birlik günü tarihi alan başkanlığı