Büyük ikramiye kaç milyon lira?

TAKİP ET

Yılın son günleri yaklaşırken, Milli Piyango yılbaşı çekilişi için geri sayım heyecanı başladı. Bilet alarak şansını denemek isteyen vatandaşlar, büyük ikramiye tutarını da merak ediyor. İşte Milli Piyango yılbaşı çekilişi hakkında detaylar..

Her yıl gerçekleşen geleneksel yılbaşı çekilişi için belirlenen bilet fiyatları açıklandı. Milli Piyango İdaresi yaptığı açıklamada, çeyrek, yarım ve tam bilet fiyatlarını duyurdu.

Milli piyango bilet fiyatları ne kadar?
Milli Piyango biletleri 18 Kasım itibariyle bayilerden satışa sunulmaya başlandı. Biletlerini online sistem üzerinden almak isteyenler ise 29 Kasım’dan itibaren Milli Piyango resmi sitesinden veya Milli Piyango Şans Oyunları uygulamasından faydalanabilecek.
Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları ise:
Tam bilet 100 TL,
Yarım bilet 50 TL ve
Çeyrek bilet 25 TL olarak belirlendi.

Yılbaşı ikramiyesi ne kadar?
Milli piyango yılbaşı çekilişi özel olarak her yıl sonu için planlanır ve o ay içerisinde başka bir çekiliş gerçekleştirilmez. Yani aralık ayı içerisinde yalnızca bir tane çekiliş gerçekleştirilir. Bu yıl da yılbaşı özel çekilişi 31 Aralık 2020 tarihinde yapılacaktır.
31 Aralık 2020’de yapılacak Milli Piyango yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye 100 milyon lira olarak belirlendi.
Çekiliş kapsamında verilecek toplam ikramiye tutarı ise 563 milyon 400 bin lira olacak.
 

milli piyango büyük ikramiye 2021 yılbaşı yılbaşı çekilişi büyük ikramiyetam bilet yarım bilet çeyrek bilet bilet fiyatları