Burak Kunt'tan STK ziyareti

TAKİP ET

Çanakkale'nin geleceğine yönelik iddialı projeleri ve vizyonuyla dikkat çeken Belediye Başkan Adayı Burak Kunt, sivil toplum kuruluşlarıyla buluşmaya devam ediyor. Kunt, son olarak Çanakkale Turizm ve Tanıtma Derneği ile Çanakkale Eczacılar Odası'nı ziyaret ederek, sektör temsilcileriyle görüş alışverişinde bulundu.

Çanakkale'nin turizm potansiyelini daha da güçlendirmek amacıyla projelerini paylaşan Burak Kunt, Çanakkale Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı İsmet Balkan ve dernek üyeleriyle bir araya geldi. Toplantıda, kentin tarihi ve kültürel zenginliklerini daha etkili bir şekilde tanıtmak adına yapılacak iş birlikleri ve projeler konuşuldu.

Çanakkale Belediye Başkan Adayı Burak Kunt, Çanakkale Eczacılar Odası'nı da ziyaret ederek, Başkan Jale Karaata ve yönetimi ile bir araya geldi. Ziyarette Çanakkale'deki sağlık hizmetlerini güçlendirmek ve sağlık hizmetlerini daha ulaşılabilir kılmak adına projelerini paylaştı.

Burak Kunt'un bu ziyaretleri, Çanakkale'deki çeşitli sektörlerle iş birliğini güçlendirmeye yönelik kararlılığını ortaya koyuyor.

Çanakkale Burak Kunt İyi Parti STK