Burak Kunt: "Depreme dirençli kentler inşa etmek için ilk ateşi sosyal konutlardan yakıyoruz!"

TAKİP ET

İyi Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Burak Kunt deprem riskine dikkat çekmek, dirençli bir Çanakkale için farkındalık yaratmak ve kentsel dönüşüm hakkında çözüm önerileri ve projelerini anlatmak için deprem riskinin simgesi Sosyal Konutlarda kurulan çadırda vatandaşlar ile buluştu.

Çanakkale Belediye Başkan Adayı Burak Kunt yaptığı açıklamada; "Çanakkale'nin en büyük sorunu depremdir. Bu sorunun da en somut örneği ne yazık ki sosyal konutlardır. Bugün depreme dirençli kentler inşa etmek için ilk ateşi sosyal konutlardan yakıyoruz. Tüm herkesin bu konuya farkındalığı arttırarak sürdürmesini arzu ediyorum. Göreve gelir gelmez sorunları çözmek için bu iradeyi ortaya koyarak işe başlayacağız. Biz bu sorunu çözmek için arkamda bulunan çadırı dünyanın neresine olursa olsun nereye gerekiyorsa oraya kurarız" dedi. 

Açıklamaya İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Selcan Taşçı Hamşıoğlu, İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, Merkez İlçe Başkanı Emirhan Şahbaz, Belediye Meclis Üyesi Didem Güner ve vatandaşlar katılım gösterdi.

Sabaha kadar Sosyal Konutlar bölgesinde vatandaşların sorunlarını dinleyen Burak Kunt, dirençli ve güvenli bir Çanakkale için çözüm önerilerini ve projelerini vatandaşlar ile paylaştı.

Burak Kunt Çanakkale sosyal konutlar İyi Parti