Bülent Turan'dan Borsa'ya ziyaret...

TAKİP ET

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Milletvekili Adayı Nazım Keskiner ve beraberindeki heyet; Biga Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.

Biga'da gerçekleştirdiği bir dizi açılışın ardından beraberindeki kalabalık bir heyetle Biga Ticaret Borsa’sına gerçekleştirdiği ziyarette kendisini Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Baş, Meclis Başkanı İbrahim Kahraman Soydan, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri karşıladı. Toplantı başında söz alan Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Baş; gelen heyete hoşgeldin dileklerini ileterek, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’a borsanın Güney Marmara Kalkınma Ajansı desteği ile ortak yürüttüğü bölgenin tek mısır kurutma tesisi projesine verdikleri destekten ötürü teşekkür etti. Ayrıca Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ile birlikte gelen heyete Göktepe’de planlanan Hayvan Pazarı ve Et Entegre Tesisi hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

Ziyarette Biga ilçesi tarım sektöründe yaşanan son gelişmeler değerlendirildi. Biga' da olmaktan çok mutlu olduğunu belirten Turan, Biga Ticaret Borsa’sının bölgede etkin bir role sahip olduğunu ve bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diledi. Başkan Bülent Baş ise, AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ve beraberindeki heyete ziyaret nedeniyle memnuniyetlerini dile getirdi. Bülent Turan, Başkan Bülent Baş’a Çanakkale Savaşlarını anlatan küçük seramik tablo hediye etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Biga Bülent Turan Biga Ticaret Borsası Bülent Baş