Bu şehre yazık oluyor

TAKİP ET

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, yerelde iktidar olan Çanakkale Belediyesi'ni eleştirdi. Çanakkale'de her şeyin problem haline geldiğini belirten Turan, kentte çıkan yangını söndürmek için gelen İtfaiye aracının boş geldiğini ve yangına TOMA'nın müdahale ettiğini söyledi.

Çanakkale’de vatandaşlar ve partililerle tokalaşıp bayramlaşan AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan burada çarpıcı açıklamalarda bulundu. Turan; “Seçimden beri her gün dolaşmaya devam ediyoruz. Otel köşelerinde değil, her gün meydanlardayız. İlçe ilçe geziyoruz. Bazı kişiler, ‘Benim yanıma gelmedin, onu yapmadın, bunu yapmadın’ diyor. Hayır kardeşim, biz bireysel dertler için değil toplum derdi için buradayız diyoruz. İlçe ilçe gezmeye de devam ediyoruz” dedi.

Çanakkale’nin yerel yönetimde AK Parti’ye ihtiyacı olduğunu ifade eden Turan; “AK Parti’nin en çok çalışacağı ve en çok yakışacağı yer şehitler diyarı Çanakkale’dir. Çanakkale’ye en çok yakışan parti AK Parti’dir. Kendisinden başka kimseyi sevmeyen, her şeyi dizayn etmeye çalışan anlayış Çanakkale’de geride kalması lazım. Bu şehre yazık oluyor. Trafiği, mezbahası her şeyi problem haline geldi” diye konuştu.

Çanakkale’de her şey problem

Turan sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Çanakkale’de her şey problem. Geçen gün bir yangın çıktı. İtfaiye bulana kadar canımız çıktı. İtfaiye geldi, suyu yok. Boş geldi. Yaşayanlar biliyor. Emniyetin TOMA’sıyla yangın söndürüldü. TOMA’nın görevi Çanakkale’de yangın söndürmek mi? Toplumsal olaylara müdahale aracı. Ama o araç geldi orada yangın söndürdü.”

“Çanakkaleliler seçin seçmeyin, kararınız baş tacı” diyen Turan; “Ama yazık, bu şehri bırakın büyük projelerini kurban geldi sorunumuz var, yangın itfaiye sorunumuz var. Çevre sorunumuz var. Güzel olan bana bir şey söyleyin. Türkiye’ye örnek şu işi yaptılar deyin hep beraber alkışlayalım. Var mı bir örnek? Benim bildiğim yok” şeklinde konuştu.