Bozcaadaspor'da yüzler gülüyor

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Lig baraj müsabakasında Bozcaadaspor ile Ezinespor karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 3-2 kazanan Bozcaadaspor'da yüzler gülerken, taraftarlar ise galibiyeti gönüllerince kutladı.

Çanakkale 18 Mart Stadyumu çim sahasında oynanan Bozcaadaspor ile Ezinespor karşılaşması nefesleri kesti. Önemli karşılaşmayı Ezine Kaymakamı Yunus Kızılgüneş, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan, Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Dr. Firuz Erdil, Futbol İl Temsilcisi Hayrettin Acar, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda taraftar ilgiyle izledi. Nefes kesen karşılaşmadan mutlu ayrılan Bozcaadaspor, Ezinespor’u 3-2 mağlup etti. Bozcaadaspor yeni sezonda da Bölgesel Amatör Lig’te yer alma hakkını elde etti. Bozcaadaspor Kulübü’nden yapılan açıklamada; “Sezon başından bu yana bize bu gururu yaşatan, her şeyin maddiyat olmadığını gösteren, onurlarıyla mücadele eden Bozcaadasporlu futbolcu kardeşlerimizi yürekten kutlar, teşekkür ederiz. Bu başarı hepimizin” denildi.
Yüksel; “Bu aşk burada bitmez”
Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel ise; “Bu aşk burada bitmez. emeği geçen sporcularımıza, Ezinespor Başkanımız Efrail Sancar ve yönetimine, teknik hocamız Aşikar Çelik’e, Ezinesporumuzu tribünlerde hiç bir zaman yalnız bırakmayan hemşehrilerimize ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

Çanakkale BAL Bölgesel Amatör Lig Bozcaadaspor Ezinespor