Borsa Başkanları, Ege Ekonomik Forumu'nda

TAKİP ET

6. Ege Ekonomik Forumu, Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı ve Özgencil Grup işbirliği, İzmir Büyükşehir Belediyesi destekleri, İzmir Ticaret Odası, Ege İhracatçı Birlikleri ve Ege Bölgesi Sanayi Odası Stratejik Partnerliği ile zengin içeriği ve birbirinden değerli konuşmacıları ile bu yıl 7-9 Aralık 2022 tarihleri arasında gerçekleşti.

Foruma Çanakkale Ticaret Borsası’nı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz ve Meclis Başkanı Birol Çetin katılım sağladı. “Geleceğin Sinyalleri-Jeopolitik, Ekonomi, Bilim, Teknoloji, Çevre ve İnsan ” ana temasıyla bu yıl 6.gerçekleşen, Onur konuğu Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş’un video mesaj göndererek katılım sağladığı foruma, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Özgener, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Ege İhracatçı Birlikleri (EİB) Koordinatör Başkanı JakEskinazi, Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı (EGEV) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Susam ve çok sayıda iş dünyası temsilcisi katıldı.

Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz foruma ilişkin yaptığı değerlendirmede şunları belirtti; “Çanakkale Ticaret Borsası olarak Yönetim Kurulunda yer aldığımız Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı(EGEV), Kalkınmayı Bölgesel olarak planlayan, bölge illerini birbiri ile uyum ve işbirliği çerçevesinde bir araya getiren, Türkiye’ye örnek olmuş bir vakıftır. EGEV tarafından bu yıl 6.kez düzenlenen Ege Ekonomik Forumuna Meclis Başkanımız Birol Çetin ile katılım sağladık. Bu yılda yoğun katılımla“Geleceğin Sinyalleri-Jeopolitik, Ekonomi, Bilim, Teknoloji, Çevre ve İnsan” başlığıyla düzenlenmiş olup, forum tüm kesimler için son derece başarılı geçmiştir.”

Dünya ve Türkiye ekonomisinin farklı alanlarından gelen konuşmacıların yer aldığı bir platform olduğunu belirten Başkan Deniz, katılımcılar için büyük bir şans olduğunu dile getirdi. Başkan Deniz; “Forumun tüm kesimlere fayda getirmesini temenni ediyor, Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı (EGEV) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Susam beyefendi başta olmak üzere, destek sağlayan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Ticaret Borsası Meclis Başkanı Birol Çetin ise; “Ege Bölgesi'nin, Türkiye'nin ve uluslararası anlamda bölgenin kalkınmasına sunduğu katkıların değerlendirildiği, bölge ekonomisinin gelişim alanlarını konuşulduğu Ege Ekonomik Forumu'nu düzenleyen EGEV ve Özgencil uzun yıllardır çok güzel bir iş birliği yapıyor. Bu ekonomik forumları ülkemize kazandırdıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Çanakkale Çanakkale Ticaret Borsası Abdullah Deniz