Bir ay ziyarete kapalı olacak

TAKİP ET

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi alanında konumlanan ve Çanakkale Cephesi'ni gezmeye gelen ziyaretçilere hizmet sunan Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezi, 16 Şubat ile 16 Mart 2024 tarihleri arasında ziyarete kapalı olacak.

Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezi, tarihi zenginlikleri ve Çanakkale Savaşları'nın önemli anılarını ziyaretçilere sunarak, bu kahramanlık destanını canlı tutuyor. Ancak, tesisin sürdürülebilirliği ve ziyaretçilere en iyi hizmeti sunabilmek adına düzenli bakım ve onarım çalışmaları da gerekiyor.

16 Şubat ile 16 Mart arasındaki kısa süreli kapanma sürecinde, tanıtım merkezinin iç ve dış mekanlarında bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirilecek. Bu süreçte, ziyaretçilerin ve tesisin güvenliği için gerekli önlemler alınacak ve eksiksiz bir şekilde tamamlanması için titizlikle çalışılacak. Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezi, bakım ve onarım çalışmalarının tamamlanmasının ardından ziyaretçilerine yeniden kapılarını açacak.

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı'nın sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezi bakım - onarım çalışmaları sebebiyle 16 Şubat - 16 Mart tarihleri arasında ziyarete kapalı olacaktır." ifadeleri kullanıldı.

Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezi Çanakkale ziyaret