Bigalı mobilya üreticisi Uzak Doğu pazarında boy gösteriyor..!

TAKİP ET

Biga Ticaret ve Sanayi Odası üyesi mobilya üreticisi Dekorister Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 11-15 Eylül 2023 tarihlerinde Çin Halk Cumhuriyeti'nin Şangay kentinde düzenlenen Furniture China 2023 Uluslararası Mobilya Fuarı'na katıldı.

Türkiye’de online ortamda satışa sunulan mobilyanın büyük bir bölümünü üreten Bigalı mobilya firmaları artık uzak doğudaki pazarlarda da yerini aldı. Dekorister Mobilya yetkilisi İlhan Kaçar Çin’de katıldıkları mobilya fuarının çok verimli geçtiğini belirtti ve fuarda yer almış oldukları standlarını Türkiye'nin Şangay Başkonsolosu Hüseyin Emre Engin, Ticaret Ataşesi Kadriye Yaprak Taşar, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili ve Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri Sektör Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, İstanbul Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı Erkan Özkan, İstanbul İhracatçılar Birliği Genel Sekreteri Doğuş Tozanlı’nın da ziyaret ederek kendilerini onurlandırdıklarını ifade etti.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan yaptığı açıklamada; Furniture China 2023 Uluslar arası Mobilya Fuarı’na katılan ve Türkiye’nin ve Biga’nın mobilyasını uzak doğudaki pazarlara sunan, ihracat yapan ve ülkemize döviz girdisi sağlayan online mobilya üreticisi firmaları kutlayarak, tüm yetkili ve çalışanlarına teşekkür etti. Doğan, Biga’nın üretim, istihdam ve ihracatına katkı sağlayan tüm firmaları gönülden tebrik ettiğini belirtti ve başarılarının devamını diledi.

Biga TSO Şadan Doğan