Biga Türkiye Ceviz ve Badem Fuarı ziyaretçilerini ağırlıyor

TAKİP ET

Türkiye'nin ceviz ve badem sektörünün öncü isimleri, Biga'da başlayan Türkiye Ceviz ve Badem Fuarı'nda buluştu.

Biga Kaymakamlığı, Biga Belediyesi, Biga Ticaret ve Sanayi Odası, Biga Ticaret Borsası, Biga Ziraat Odası ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi fuarın paydaşları arasında yer alıyor. Geçtiğimiz yıl Türkiye'nin en büyük Ceviz Badem Festivali Biga'da düzenlenmiş ve büyük ilgi görmüştü. Bu yıl ilk kez Biga'da Türkiye Ceviz Badem Fuarı olarak Biga Belediyesi Kapalı Pazaryeri'nde ceviz ve badem ilgilileri buluştu. Fuar, 26-28 Nisan tarihlerinde 10:00-19:00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak.

Türkiye Ceviz ve Badem Fuarı’nın açılış törenine Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, CHP Çanakkale Milletvekilleri Özgür Ceylan ve İsmet Güneşhan, Belediye Başkanı Alper Şen, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Demir, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Fuar Tertip Komitesinde yer alan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, Ticaret Borsası Başkanı Bülent Baş, Ziraat Odası Başkanı Güray Ergün ile Organizasyon Sorumlusu Aycan Kemahlı, protokol üyeleri, üreticiler ve vatandaşlar katıldı.

Fuar açılışının ardından standları gezen Kaymakam Erdinç Dolu ve beraberindeki heyet, fuara iştirak eden katılımcılarla bir araya geldi.

“Biga’mız ve ülkemiz için hayırlı olsun”

Türkiye Ceviz Badem Fuarı'nın açılışına katılanlara teşekkür eden Biga TSO Başkanı Şadan Doğan; “Fuarımız 26-28 Nisan tarihleri boyunca 10:00-19:00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak. Fuar boyunca konunun uzmanları, alanında deneyimleri konuşmacılar, sahne alacaklar, sunumlarını gerçekleştirecekler. İş ilişkilerinin, ticaretin ve bilgi paylaşımının yoğun olacağı, ulusal çapta ilgililerinin katılacağı çok değerli bir fuar organizasyonunun paydaşı olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Üretimin, üretenin, tüccarımızın ve sanayicimizin her zaman yanında yer almaya devam edeceğiz. Tüm ilgilileri ve Bigalı hemşehrilerimize Biga Belediyesi Kapalı Pazaryeri'nde gerçekleştirdiğimiz fuar alanımıza davet ediyoruz. Biga’mız için ve ülkemiz için hayırlı olsun” dedi.

Çanakkale Biga Türkiye Ceviz ve Badem Fuarı Şadan Doğan fuar