Biga TSO meclis toplantısı yapıldı

TAKİP ET

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Şubat ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Şubat ayı olağan meclis toplantısı, Meclis Başkan Yardımcısı Ümit Alşan başkanlığında yapıldı. Toplantıda konuşan Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, odanın 3 yıllık hedefleri doğrultusunda 7 yıldızlı bir oda olma hedefi doğrultusunda çalışacaklarını meclis üyeleriyle paylaştı.

Meclis Katip Üyesi Cihan Ertaş, Ocak ayı gelir-gider hesabını okurken; Meclis Üyesi Ergin Sezen, 2023 yılı kesin gelir ve gider hesaplarını sundu. Meclis Üyesi Emre Birer, ekmek çeşitlerinin azami fiyat tarifesini paylaşırken, alınan kararlar oybirliğiyle kabul edildi.

Meclis Üyesi Bülent Canberk Tarhan, sigortacılık konusunda bilgi verirken; Meslek Komitesi Başkanı Beyhan Var, 8 Mart'ta planlanan Dünya Kadınlar Günü resepsiyonu hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tevfik Başarır ise yönetim kurulu faaliyetleri hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Toplantıda, odanın geleceği ve faaliyetleriyle ilgili kararlar alındı ve odanın hedeflerine ulaşması için kararlılıkla çalışılacağı vurgulandı.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Çanakkale Biga Şadan Doğan