Biga Meslek Yüksekokulu'na makine desteği

TAKİP ET

Karayolları Genel Müdürlüğü, ÇOMÜ Biga Meslek Yüksekokulu'nun makine atölyesi için makine desteği sağladı.

Yapılan ikili görüşmeler sonucunda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü’nden ÇOMÜ Biga Meslek Yüksekokulu’na anlamlı destek geldi. Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü (Bursa), 142. Şube Şefliği (Çanakkale) ve 146. Şube Şefliği (Bandırma), bakım atölyelerindeki kullanmadığı imalat makinelerini eğitim öğretim faaliyetlerinde kullanılmak üzere Biga Meslek Yüksekokulu’nun Makine Bölümüne hibe etti.

2 adet üniversal torna, 2 adet sütunlu matkap, manuel pres, ark kaynak makinesi ve saç kıvırma makineleri yine Karayolları Genel Müdürlüğü’nün araçları ile ÇOMÜ Biga Meslek Yüksekokulu’na ulaştırıldı. Bölüm Başkanı Dr. Öğr Üyesi Ferhat Yıldırım, öğrencilerin uygulamalı derslerde kazanacakları mesleki kabiliyetlerini arttırmak için tüm imkanları değerlendirmeye çalıştıklarını ifade ederken, eğitim-öğretim faaliyetlerinin kalitesini arttırmak için verdikleri mücadeleye katkı sağlayan duyarlı Karayolları çalışanlarına teşekkür etti.

Kurumlar arasında dayanışma

Devletimizin kurumları arasında ki dayanışmaya güzel bir örnek sergilendiğini ifade eden Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Ertuğrul Bilgücü ise; “Öğrencilerimize sunduğumuz imkanları sürekli geliştirmeye çalışıyoruz, okulumuza yaptıkları bu anlamlı destekten dolayı Bursa da yer alan Karayolları 14. Bölge Müdürlüğüne, Çanakkale’deki 142. Şube Şefliğine, Bandırma’daki 146. Şube Şefliğine ve nakliye sürecine iştirak eden Akar Zirai Aletler ve Plastik Sanayi firması ile tüm personelimize teşekkür ederiz” dedi.

Karayolları Genel Müdürlüğü Çanakkale Biga ÇOMÜ ÇOMÜ Biga Meslek Yüksekokulu destek makine