Biga'da Erdoğan'a yoğun destek

TAKİP ET

Biga Belediye Başkan adayı Bülent Erdoğan, Kavaklık Parkı'nda gerçekleştirdiği ziyaret mitinge dönüştü. Mahalle sakinlerinin yoğun destek verdiği Erdoğan; 'Bigalı hemşehrilerimin güçlü desteğiyle ekibimizle birlikte Biga'mızı Türkiye Yüzyılı'nın marka ilçesi haline getirmeye biz hazırız' dedi.

Kavaklık Parkı’nda mahalle sakinleri ile sohbet etmek için yola çıkan Biga Belediye Başkan adayı Bülent Erdoğan’ı çok sayıda vatandaş karşıladı. Hemşehrilerinin yoğun destek verdiği Erdoğan, burada bir konuşma gerçekleştirdi.

Destek için teşekkür eden Başkan Erdoğan; “Kavaklık Parkımızda mahalle sakini kadınlarla sohbet etmeye yola çıktık, gören duyan gelince mini bir miting yaptık. Tüm partililerimize, tüm Kavaklık sakini hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Soğuğa rağmen böylesi bir ilgi beni çok mutlu etti, çok duygulandım” dedi.

“Türkiye Yüzyılında Biga’mızı bölgenin marka şehir yapmak için tekrar yollara düştük ve 5 yılda yaptığımızı, yapmadığımızı, neden yapamadığımızı sizlere anlatıyoruz. Önümüzdeki 5 yılda inşallah Biga’mız Güney Marmara’nın parlayan yıldızı olacak” diyen Erdoğan; “Bizde tecrübemizle, deneyimimizle, çalışma azmimizle, merkezi hükümetimizin desteği ile gece gündüz demeden Biga’mızın çocukları, gençleri, kadınları ve tüm hemşerilerimiz için çalışmaya çakı gibi hazırız. Sakarya Mahallemizde sohbet programımız vardı ama sayenizde, gösterdiğiniz ilgi ve teveccühle sohbet programımız mitinge döndü. Gösterdiğiniz ilgiden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. 5 yıl boyunca emanetinizi taşıdık. Şimdi bizim bu 5 yıl ile ilgili iyisiyle kötüsüyle yaşadığımız her şeyi sizlere anlatmak en asıl borcumuz.  Birçok iş yaptık, yaparken de merkezi hükümetimiz yanımızda oldu. Maalesef bütçemiz her işi yapmaya yetmedi ama yettiği ölçüde biz kendi imkanımızla bugüne kadar alt yapıdan üst yapıya, sosyal belediyecilikten kültür faaliyetlerine, eğitimden ulaşıma kadar sizlerin yanınızda olmaya gayret ettik” şeklinde konuştu.

“Teşekkürler Biga’m. Destekler sizden, hizmet bizden”

Erdoğan sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Biz 2019 yılında ilk yola çıktığımızda bu belediyeciliğin çırağıydık. Pandemi, krizler, depremler, savaşlar derken zor bir 5 yılı geride bıraktık. Bu geçen 5 yılda ise deneyim kazandık. Merkezi hükümetimizin desteğiyle, belediyecilik deneyimimizle, Bigalı hemşehrilerimin güçlü desteğiyle ekibimizle birlikte Biga’mızı Türkiye Yüzyılı’nın marka ilçesi haline getirmeye biz hazırız. Teşekkürler Biga’m. Destekler sizden, hizmet bizden.”

Çanakkale Biga Bülent Erdoğan yerel seçim Biga Belediyesi