Beşir Derneği'nden iftar

TAKİP ET

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık günü sebebiyle Beşir Derneği Çanakkale Gönüllüleri Belediye İş Merkezinde tüm engelli derneklerine iftar programı düzenledi.

Belediye İş Merkezinde gerçekleşen İftar programı ilgi yoğundu. Beşir Derneği Çanakkale Temsilcisi olarak atanan Fatih Yavuz Özen, 2 Nisan Otizm günü sebebiyle Çanakkaleliler ile iftarda buluşmak istediklerini söyledi.

Beşir Derneği Çanakkale Temsilcisi Fatih Yavuz Özen, “Bildiğiniz üzere bu gün Dünya Otizmliler günü. Bizde burada hep birlikte bir iftar programı düzenledik. Katılım sağlayan arkadaşlara teşekkür ederiz. Biz Beşir derneği olarak temel insanı yardımlar yapıyoruz. Mesela deprem bölgesinde çok aktif çalışıyor arkadaşlarımız. Çanakkale’de temsilciliğimiz yoktu. Bizde temsilci olduk. Hayırlısı ile bizde Çanakkale’de çeşitli faaliyetler yapacağız.” dedi.

İftar programına Çardak Güreş Ağası Seyhan Arslan’da katıldı. Arslan, “Dostlar ile birlikteyiz. Fatih kardeşimin Beşir Derneği il temsilcisi olarak Çanakkale’de yaptığı organizasyona bizde katılmak istedik. Ramazan ayı boyunca bu tür etkinliklerin Çanakkale ve ilçelerinde yapılması bizleri mutlu eder. Bizde elimizden gelen destek için her zaman hazırız.” şeklinde konuştu.

Beşir Derneği Fatih Yavuz Özen Seyhan Arslan Çardak Güreş Ağası 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü