Belediye Başkanlarından Deniz'e ziyaret

TAKİP ET

Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, Kıyıköy Belediye Başkanı Tercan Yatkın ile CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erte Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz'i ziyaret etti.

Ziyarette Çanakkale Ticaret Borsası Başkan Yardımcı Aslı Akgül, Komite Üyesi Yaşar Çetin, Genel Sekreter Sevcan Elver, Muhasebe Sorumlusu A. Musa Çelik ve Proje İstatistik Sorumlusu Burcu Genç hazır bulundu. Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz Belediye Başkanları ve CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı ile bir süre görüşerek, konuklarıyla güncel konulara ilişkin sohbet gerçekleştirdi. 

“Her partiye eşit mesafede olmak istiyoruz”

Belediye Başkanları yaklaşan seçimlerin önemine işaret ederek, seçimlere ilişkin görüş ve düşüncelerini aktardı. Borsa Başkanı Abdullah Deniz, heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, yaklaşan seçimlerin ülkemiz için hayırlı olması temennisinde bulundu. Deniz; “Ticaret Borsası olarak tarım ve tarıma dayalı sanayinin temsilcileri olarak her partiden üyelerimiz bulunmakta. Parti ayrımı yapmadan her partiye eşit mesafede olmak istiyoruz. Bugün de siz değerli başkanlarımızı Borsamızda ağırlamaktan onur duyduk.  Bütün adaylara başarılar diliyorum" diye konuştu. Ziyaret günün anısına fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Çanakkale Ticaret Borsası Abdullah Deniz ÇTB