Beklenen toplantı gerçekleşti

TAKİP ET

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile görüştü. Görüşmede Sosyal Konutlar projesi ve kenti ilgilendiren diğer projelerin görüşüldüğü öğrenildi.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile görüşmesini sosyal medya hesabından duyurdu.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan açıklamasında, “Çanakkale söz konusu olunca her zaman aynı masanın etrafında toplanmayı, ortak aklı çalıştırmayı biliriz.  Yoğun programları içinde, Çanakkale Belediyesi'nin destek bekleyen konularına gösterdiği alaka için AK Parti GBV ve Çanakkale MV Sayın Bülent Turan'a çok teşekkür ederim.” dedi.

Sosyal Konutlar projesi

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan sosyal konutlar projesi ve Çanakkale’yi ilgilendiren diğer projeler hakkında Turan’a bilgiler aktardı.

Sosyal Konutlar projesi için büyük bir alanda çalışıldığı, Ocak ayı içerisinde Belediye’de apartman sakinlerine bilgi verileceği ifade edildi. Bakanlığa uygun bir proje ile kat sahiplerine aynı ve eşit şartlarda bir proje hazırladıkları öğrenildi.

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’da Ankara ayağında her zaman söyledikleri gibi ellerinden gelen desteği Çanakkale için vereceği vurgusunu yaptığı bildiriliyor. Toplantıda AK Partili Belediye Meclis Üyesi Esra Yüksel’de bulundu.


 

bülent turan ülgür gökhan çanakkale belediyesi ak parti chp sosyal kontlar