Başkan Yılmaz deprem bölgesinde

TAKİP ET

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Kahramanmaraş'ta hizmet veren Lapseki Belediyesi Mobil Aşevi Çadırı'nı ziyaret etti.

Kahramanmaraş’ın ilçesi Dulkadiroğlu’na giden Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, bölgede hizmet veren Lapseki Belediyesi Mobil Aşevi Çadırı’nda görevli personel ile bir araya geldi. Lapsekili gönüllü aşçılar ile Mobil Aşevi Çadırı’nda, depremden etkilenen vatandaşlar için sıcak yemek hizmetinin devam ettiğini belirten Başkan Yılmaz; “Deprem bölgesi Kahramanmaraş’tayız. Maalesef burada acı da yıkım da çok büyük… Zor günleri birlikte aşmak, acımızı birlikte yaşamak ve yaralarımızı birlikte sarmak için ekibimizle birlikte, İlçemiz adına neler yapabiliriz diye deprem bölgesindeyiz. Lapsekili gönüllü aşçılarımız ile Mobil Aşevi Çadırımızda, depremden etkilenen kardeşlerimiz için sıcak yemek hizmetimiz devam ediyor. Hayatın normale dönmesi için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmak adına depremden etkilenen illerimize tek tek gideceğiz. Büyük bir millet olmanın gereği olarak en iyi yaptığımız şekilde kenetlenip, dayanışma ile yaralarımızı hep birlikte saracağız. El birliğiyle bu zor günleri de atlatacağız. Rabbim Devletimizin ve Milletimizin yardımcısı olsun” dedi.

Öte yandan Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Lapseki’de Kaymakam olarak görev yaptıktan sonra Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesine Kaymakam olarak atanan Fatih Çelikkaya’yı da ziyaret etti.

Çanakkale Lapseki Lapseki Belediyesi Eyüp Yılmaz