Başkan Makas'tan taşlı saldırıya tepki

TAKİP ET

AK Parti İl Başkanı Naim Makas, AK Parti'nin seçim ofisine yönelik yapılan taşlı saldırıya tepki gösterdi.

Çanakkale’de Atatürk Caddesi üzerindeki Cevatpaşa Mahallesi ve ismetpaşa Mahalllesi Seçim İrtibat Ofisine taşlı saldırı gerçekleştirildi. Taşlı saldırı sonrası ofisin camı kırıldı. Ofise gelen parti görevlileri camın kırık olduğunu görünce durumu polise bildirdi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından polis saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Çevrede bulunan güvenlik kameraları incelendi. AK Parti’nin seçim ofisine taşlı saldırı anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde bir kişinin yerden aldığı taşı, AK Parti’nin seçim ofisinin camına attığı görülüyor. Attığı taş ile camı kırdıktan sonra bisiklete binen şahıs hızla olay yerinden uzaklaşıyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Naim Makas; “Kamuoyuna da yansıdığı üzere, partimiz seçim ofisine yapılan saldırının kim ya da kimler tarafından hangi niyet ya da akılla yapıldığını tespit etmek adına emniyet güçlerimiz titizlikle çalışmaktadır. Girdiği her seçimi kazanan, aziz milletimizin teveccühüne mazhar olmuş bir partinin seçim ofisini taşlamaya, camlarını kırmaya hiç bir aklı selim vatandaşımız tenezzür etmez/edemez. Eylemi gerçekleştirdiği esnada alkollü olduğunu öğrendiğimiz şahsa, yüce Türk adaleti tarafından gerekli cezanın verileceğinden şüphemiz yoktur. AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı olarak sürecin takipçisi olacağımızı değerli kamuoyu ve parti teşkilatımızla paylaşmak isteriz” dedi.

AK Parti Naim Makas taşlı saldırı