Başkan Makas; "Şiddetle kınıyorum"

TAKİP ET

AK Parti İl Başkanı Naim Makas, Çanakkale'de Yeşil Sol Partili 25 kişilik bir grubun 4 kişiyi darp ettiği çirkin saldırıyı şiddetle kınadı.

Çanakkale’de yaşanan çirkin saldırı nedeniyle açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Naim Makas; “Dün gece, Merkez İlçemizdeki bir kahvehanede çok üzüldüğümüz ve endişelendiğimiz bir hadise yaşandı. Yeşil Sol Parti mensubu kişiler, partilimiz olduğunu da bildiğimiz hemşehrilerimizle önce tartışmış daha sonra kalabalık bir grupla kendilerine saldırıda bulunarak darp etmişlerdir. Çok şükür hemşehrilerimiz taburcu edildi ve sağlık durumları iyiye gidiyor. Süreç adli makamlarca araştırılmaya devam ediliyor” dedi.

“Gerçekleştirilen bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyorum” diyen Başkan Makas; “Çanakkale gibi huzurlu bir kentte böylesine bir hadisenin yaşanmış olması, saldırganların kimler tarafından cesaretlendirildiği sorusunu akıllara getiriyor. Çanakkalemizin bu tarz çirkin saldırılarla anılması bizleri son derece üzmüştür. İnanıyoruz ki Çanakkalemiz bu tarz eylemlere ve bu eylemleri gerçekleştiren/destekçisi olan karanlık, kavgacı ve ötekileştirici zihniyete müsaade etmeyecektir. Saldırıya uğrayan hemşehrilerimize bir kez daha AK Parti ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” şeklinde konuştu.

Naim Makas AK Parti çirkin saldırı