Başkan Makas; "Her zaman minnettar olacağız"

TAKİP ET

AK Parti İl Başkanı Naim Makas ve Yönetim Kurulu Üyeleri, partinin Kurucular Kurulu Üyeleriyle buluşmaya özen gösteriyor. Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen iftar sofrasında İl Kurucular Kurulu Üyelerini ağırlayan Başkan Makas, partinin kuruluşunda birçok zorluğu aşan ve büyük emek harcayan önemli isimlerle birlikte oruç açtı.

AK Parti İl Başkanı Naim Makas, AK Parti Kurucular Kurulu Üyelerle iftar sofrasında buluştu. AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Alperen Uysal’ın da katıldığı iftar sofrasında İl Kurucular Kurulu Üyeleriyle bir araya gelerek oruç açan AK Parti İl Başkanı Naim Makas, AK Parti olarak İl Kurucular Kurulu Üyelerine her zaman minnettar olacaklarını söyledi.
AK Parti İl Sosyal İşler Birim Başkanlığı’nın organizasyonunda gerçekleşen iftar sofrasına ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Makas; “İl Kurucular Kurulu Üyelerimizle iftarda bir araya gelerek, oruçlarımızı açtık. Partimizin kuruluşunda birçok zorluğu aşan ve büyük emek harcayan AK Çınarlarımızla, İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Gençlik Kolları Başkanımız Alperen Uysal'ın da katılım sağladığı, İl Sosyal İşler Birim Başkanlığımızın organizasyonunda gerçekleşen iftar sofrasında bir araya geldik” dedi.
İftar programına teşrifleri için İl Kurucular Kurulu Üyelerine teşekkür eden Başkan Makas; “Partimizin ve teşkilatımızın güçlenip bugünlere gelmesi için cefa çekerek, hep canla başla mücadele eden, bugüne kadar davamız uğrunda verdikleri üstün emekleri için kendilerine her zaman minnettar olacağız. Değerli büyüklerimize istişarelerimizi yaptık, notlarımızı aldık. Böylesine kıymetli ve verimli geçen iftar programımıza teşrifleri için kendilerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 
 

Çanakkale AK Parti Naim Makas