Başkan Makas; "Geçmiş olsun Çanakkale"

TAKİP ET

AK Parti İl Başkanı Naim Makas ve beraberindeki heyet, yoğun yağış nedeniyle sel felaketinin yaşandığı Geyikli'de incelemelerde bulundu. Afetten etkilenen vatandaşları ziyaret eden heyet, yaraların sarılması için yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Ziyaretlerde AK Parti İl Başkanı Naim Makas, İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder, AK Parti Ezine İlçe Başkanı Mehmet Ünsal, Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu, Belde Başkanı Mustafa Kırveli, İl Genel Meclis Üyeleri ve İl Yöneticileri yer aldı. AK Parti İl Başkanı Naim Makas ve beraberindekiler; Ezine’nin Geyikli beldesi; Mahmudiye, Pınarbaşı, Kemallı, Bozalan ve Yahyaçavuş köylerinde medyana gelen sel felaketinden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileğini iletti.

Bölgede yaşanan sel ve su baskınlarında Devletimizin ilgili kurumlarının ve belediyenin, bölgedeki mağduriyetlerde üzerine düşen görevi en kısa sürede yerine getireceğini belirten Başkan Makas; “Çanakkale’mizdeki aşırı yağışlar sebebiyle Ezine’nin Geyikli beldesi başta olmak üzere; Mahmudiye, Pınarbaşı, Kemallı, Bozalan ve Yahyaçavuş köylerinde medyana gelen sel felaketinden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Aşırı yağışlar sonucu meydana gelen sel felaketine maruz kalan Ezine’nin; Geyikli Beldesinde incelemelerde bulunarak yürütülen çalışmaları yerinde inceledik. Afetten etkilenen vatandaşlarımızı ve zarar gören işyerlerini ziyaret ederek, yaraların sarılması için yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk. Bölgede yaşanan sel ve su baskınlarında Devletimizin ilgili kurumları ve belediyemiz, gerekli tespit çalışmalarını başlatarak yaşanılan mağduriyetlerde üzerine düşen görevi en kısa sürede yerine getirecektir” dedi.

AK Parti Naim Makas Geyikli