Başkan Makas; "Dün olduğu gibi bugünde sahadayız"

TAKİP ET

AK Parti İl Başkanı Naim Makas önderliğindeki partililer, Ramazan ayı nedeniyle Çanakkale'de merkez, ilçe, belde ve köylerde hemşehrileriyle buluşuyor.

Tüm kademeleriyle dün olduğu gibi bugünde sahada olan AK Parti İl Teşkilatı üyeleri, Ramazan ayının ilk 15 günlük diliminde 4500 vatandaşın evine ziyaretler yaparken, İlçe Teşkilatları, İl Genel Meclisi Üyelerive Belediye Başkanlarının da katılımıyla 2 haftada 155 köy ziyaret edildi. AK Parti İl Başkanı Naim Makas başkanlığında, Ramazan ayı çalışmalarının ve gündemin değerlendirildiği Haftalık Olağan İl Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. AK Parti İl Teşkilatı’nın Ramazan ayında gerçekleştirdiği çalışmaların değerlendirildiği toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Naim Makas; “Ramazan ayının ilk 15 günlük diliminde, 4500 hemşehrimizin evine ziyaretler yapıldı. İlçe teşkilatlarımızca, İl Genel Meclisi Üyelerimiz ve Belediye Başkanlarımızın da katılımıyla 2 haftada 155 köyümüze ziyaretler düzenlendi” dedi. Başkan Makas, ayrıca 267 kahvehane ziyareti ile hemşehrilerin fikirleri alınıp notların alındığı ifade ederek, çalışmalara dair verileri paylaştı.
 “İnandığımız yolda, kutsal davamızın izinde partimizin tüm kademeleriyle dün olduğu gibi bugünde sahadayız” diyen Başkan Makas; “Teşkilatçılık ruhumuzla 2023 hedefimizle durmadan, yılmadan milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
 

Çanakkale AK Parti Naim Makas