Başkan Makas; "Çanakkale sokaklarında ne kadar güvendeyiz?"

TAKİP ET

AK Parti İl Başkanı Naim Makas, dün gece saatlerinde Çanakkale'de yaşanan trafik kazasının, CHP'li Çanakkale Belediyesi'nin güvenlik tedbirleri ve yönetim becerisi konusundaki sorumluluğunu bir kez daha sorgulattığını söyledi.

Çanakkale'de trafik kazasına karışan aracın Çanakkale Belediyesi’ne ait olduğunun görüldüğünü, alkollü şoförün yüzünden sokaktaki çok sayıda vatandaşın aracının Çanakkale Belediyesi yüzünden maddi zarara uğradığını belirten AK Parti İl Başkanı Naim Makas; “Şoförünü yönetemeyen CHP’li belediye şehri mi yönetecek?” dedi.

CHP'li Çanakkale Belediyesi'nin yönetim becerisini eleştiren AK Parti İl Başkanı Naim Makas; “Çanakkale sokaklarında ne kadar güvendeyiz? Belediye'nin aracı, alkollü şoförüyle yaptığı kazada vatandaşın araçlarını biçiyor! Şoförünü yönetemeyen CHP, şehri nasıl yönetebilir? Belediyecilik ve yerel yönetim sizin neyinize?” sorusuyla, yerel yönetimdeki eksiklikleri de gündeme getiriyor. Belediye aracının, alkollü şoförü tarafından yapılan kaza, şehir sakinlerinin güvenlik endişelerini arttırdığını belirten Makas; “Haber kaynağında dinlediğimiz iddialar eğer doğru değilse CHP'li Çanakkale Belediyesi derhal açıklama yapmalıdır. Aksi halde kamuoyundan özür dilemeli ve vatandaşlarımızın zararlarını tazmin etmelidir!” diye konuştu.

Naim Makas Çanakkale Belediyesi kaza şoför