Başkan Makas AK Parti Genel Merkezi'nde

TAKİP ET

AK Parti İl Başkanı Naim Makas, İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı ve İl Gençlik Kolları Başkanı Alperen Uysal ile birlikte Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. Toplantıda önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan; 'Önümüzdeki yaklaşık bir yıllık süreyi en güzel şekilde değerlendirerek 16'ncı seçim zaferimize hep birlikte ulaşacağız' dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılarak bir konuşma yaptı. Konuşmasına tüm partilileri selamlayarak başlayan Erdoğan; “Genel Merkezimiz ile il ve ilçe teşkilatlarımızla, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla seferberlik ruhuyla çalıştığımızda milletimizin gönül kapılarının bize açık olduğunu gördük. İnşallah bu tempoyu asla düşürmeden, sürekli yeni araçlar ve yöntemlerle zenginleştirerek çalışmalarımızı 2023 Haziranı'na kadar sürdüreceğiz. Önümüzdeki yaklaşık bir yıllık süreyi en güzel şekilde değerlendirerek 16'ncı seçim zaferimize hep birlikte ulaşacağız” dedi.
Her seçimin önemli, tarihî ve kritik olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu değerlendirmelerde bulundu: "Hatırlayınız, 2002 Kasım seçimleri ülkemiz için tarihî bir dönüm noktasıydı, hatırlayınız 2007 seçimleri vesayetle mücadelemizde yeni bir safhaya geçmemizi sağlamıştı. Hatırlayınız 2011 seçimleri eser ve hizmet siyasetimizi zirveye taşımıştı. Yine hatırlayınız, 2015 seçimleri ülkemizi yeniden eski günlere döndürmek isteyenlerle hesaplaşma zeminine dönüşmüştü. 2018 seçimleri darbe teşebbüsünün ve yeni yönetim sistemine geçişimizin ardından girdiğimiz ilk imtihandı. Her mahallî idareler seçimi, her halk oylaması da benzer misyonlara sahipti. İnşallah, 2023 seçimleri de hem ülkemizin AK Parti hükûmetleri dönemindeki kazanımlarının bir muhasebesi hem de 2053 vizyonumuzun habercisi olarak siyasi tarihimize nakşedilecektir."
Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçime, küresel krizlerin dünyadaki yönetim ve ekonomik sistemini kökünden sarstığı bir dönemde gidildiğine dikkati çekerek, ilk işareti 2008 küresel finans kriziyle başlayan, salgınla yeni bir merhaleye ulaşan bu büyük sarsıntının Ukrayna-Rusya savaşıyla güvenlik boyutu da kazandığını söyledi. Küresel krizin Türkiye'nin önüne tehditlerin yanında önemli fırsatlar da çıkardığına işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçen 20 yılda Türkiye'ye kazandırdıkları demokrasi ve kalkınma altyapısı sayesinde pek çok sınamayı başarıyla verdiklerini belirtti.
Başkan Makas toplantıya katıldı
AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı ve İl Gençlik Kolları Başkanı Alperen Uysal ile birlikte Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılan AK Parti İl Başkanı Naim Makas, toplantının ardından yaptığı paylaşımında; “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında, 154. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya İl Kadın Kolları Başkanımız Özlem Karadayı ve İl Gençlik Kolları Başkanımız Alperen Uysal ile birlikte katılım sağladık. Partimizin 2023 vizyonu çalışmaları kapsamında toplantıya dair gerekli notları aldık” ifadelerini kullandı.
 

Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı AK Parti Recep Tayyip Erdoğan Naim Makas