Başkan Erdoğan; "Tek derdimiz Biga"

TAKİP ET

Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, AK Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan, MHP Biga İlçe Başkanı Salih Altınkaya, STK Başkanları Ankara'da bir dizi ziyaret ve görüşmeler gerçekleştirdi.

AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, AK Parti İl Başkanı Naim Makas ve İl Genel Meclisi Başkanı Nejat Önder ile birlikte Ankara’da önemli görüşmeler yapan Biga heyeti, ziyaretlerde Biga ilçesine yapılan ve yapılması planlanan yatırım ve projeleri masaya yatırdı. Ankara ziyaretini değerlendiren Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan; “AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekilimiz Bülent Turan, Çanakkale Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu, İl Başkanımız Naim Makas, İl Genel Meclisi Başkanımız Nejat Önder ve Biga heyetimizle birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu akabinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez ile bir araya gelerek ilçemiz ile ilgili yatırım ve projelere dair istişarelerde bulunduk. Her zaman ifade ettiğimiz gibi tek gayemiz tek derdimiz beraberce  Gönüllerin Şehri Biga'mıza en güzel şekilde hizmet edebilmek” dedi.

Çanakkale Ankara TBMM Biga Bülent Turan Jülide İskenderoğlu Naim Makas Şadan Doğan Erdinç Dolu Bülent Erdoğan Nihat Borazan Nejat Önder Adnan Pastırmacı Ahmet Elbi