Başkan Elbi, Karabiga projelerini Erdoğan'a anlattı

TAKİP ET

Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Karabiga'nın 5 yıl içindeki proje ve hizmetlerini anlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitler Abidesi'nde düzenlenen, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü Töreni'ne katıldı. Programda bulunan Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü. Başkan Elbi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Karabiga’nın 5 yıl içindeki proje ve hizmetlerini anlattı. Çalışkan başkanın hizmetleriyle gurur duyan Cumhurbaşkanı Erdoğan ise, yanında olduklarını ifade ederek gerçek belediyeciliğe örnek teşkil ettiğini söyledi.

Başkan Ahmet Elbi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesine ilişkin şu ifadeleri kullandı; “Türkiye Yüzyılının mimarı, Milletin adamı, Karabiga'mıza olan desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 18 Mart Törenleri için Çanakkale'mizdeydi. Gerçek Belediyecilikle Karabiga'mızın 5 yıl içindeki proje ve hizmetlerini kısaca anlatma fırsatı bulduğumuz Sayın Cumhurbaşkanımıza, şehrimizin kazanç yıllarına olan desteği ve arkamızda olması dolayısıyla şahsım ve tüm hemşehrilerim adına çok teşekkür ederim. Kıymetli Karabigalı hemşehrilerim sayın Cumhurbaşkanımızın sizlere çok selamları var” dedi.

Çanakkale Biga Karabiga Ahmet Elbi Recep Tayyip Erdoğan